Llibres de text 2018-2019

Al següent enllaç apareixen els llibres de text del curs 2018-2019.

 

MOLT IMPORTANT

És molt important no folrar ni posar el nom als llibres fins que el professor no haja donat el vistiplau al començar les classes.

En els quatre cursos d’ESO i en FPB, les famílies que tenen dret a participar en el “Banc de llibres” (ja que han tornat el lot corresponent al curs anterior i els ha sigut acceptat) NO HAN DE COMPRAR CAP LLIBRE DE TEXT. Els rebran en setembre, a l’inici del curs.

Premi extraordinari de Formació Professional

ydDes de l’IES de Massamagrell volem felicitar  María Yolanda Díez Azcárate, que ha rebut un Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Superior pels excel·lents resultats acadèmics obtinguts al nostre institut el passat curs 2016-2017, en segon del Grau Superior d’Administració i Finances.

Actualment treballa d’administrativa a l’empresa Anticimex, dedicada al control de plagues i higiene ambiental, on va començar a treballar després d’acabar les pràctiques del cicle en aqueixa mateixa empresa. Segueix vinculada al centre, ja que durant aquest curs 2017-2018 té tres fills en l’ESO i, a més, és membre del consell escolar de l’institut.

Cor blanc i negre

Torneig Escoles COR Blanquinegre, una qüestió de valors

Companyonia, perseverança, esperit de sacrifici, esportivitat, humilitat, amistat, respecte i treball en equip són els noms dels vuit equips que han participat, una temporada més a la Ciutat Esportiva València CF, en el Torneig Escoles COR Blanquinegre d'estudiants d'ESO dels centres amb què la Fundació València CF treballa durant tot el curs escolar. Recordem que l'entitat valencianista, amb la col·laboració de l'Associació futbolistes València CF, va posar en marxa a l'octubre de 2015 la iniciativa Escoles COR Blanquinegre, una acció de responsabilitat social corporativa adreçada al professorat de determinats centres escolars i d'atenció a menors, ubicats a barris de València i localitats de la província amb un context social complicat. Actualment, funcionen 36 Escoles COR Blanquinegre. Des de llavors, amb entrenaments setmanals amb un marcat perfil educatiu, la Fundació ha volgut posar el València CF a disposició dels responsables com a eina formativa, social i esportiva per incentivar prop de 600 joves en el seu dia a dia i ajudar-los en el seu progrés personal , estudiantil i comunitari.

Font: http://va.valenciacf.com/ver/84111/torneo-escoles-cor-blanquinegre--una-cuestion-de-valores.html

Copyright 2013-2018 València Club De Futbol.

Alumnes de l’IES de Massamagrell, i de molts altres centres, participant al torneig Escoles Cor Blanc i Negre.

Continua la lectura de Cor blanc i negre

Matrícula FP per al 2018-2019

Publicat el calendari i el procediment d’admissió i matrícula de l’alumnat en els ensenyaments de Formació Professional Bàsica, de grau mitjà i de grau superior per al curs 2018-2019.

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

  • FP Bàsica i cicles de grau mitjà i superior: 18-31 maig
  • FP Bàsica (extraordinari): 12-17 juliol
  • Programes Formatius de Qualificació Bàsica: 10-16 juliol

 

Més informació a la pàgina de la Conselleria: http://bit.do/edjbF

L’IES de MASSAMAGRELL en la IX Jornada d’Alumnes Mediadors. II Trobada d’innovació i Excel·lència Educativa

Ayer se celebró en el Centro de congresos de Vila-real un encuentro de centros educativos en los que está implantada la mediación escolar. La representación del IES Massamagrell compartió información y experiencias con otros centro de la Comunitat, del resto de España y de Italia (del municipio de Sacile).

La apuesta de Vila-real por la mediación tiene ya una trayectoria muy consolidada pues se ha convertido en referente en nuestro entorno más próximo, así como en el nacional y en el europeo con el objetivo esencial de promocionar la mediación escolar.

La jornada de ayer sirvió para que la Conselleria mostrara y difundir los recursos web existentes -como el programa RECOS- para la igualdad y la convivencia en los centros educativos, al alcance de todos los usuarios.

La comunicación de Federico Mayor Zaragoza, desgraciadamente no presencial, sirvió para realzar la idea de la cultura de la paz, de la esencial tarea de la educación como difusora de la comunicación y de la palabra como antítesis al uso de las armas y como puerta que facilita el acceso a la libertad.

La educación para la no violencia y la educación de la inteligencia emocional, especialmente en la ponencia del profesor Bisquerra, sirvió para que los mediadores pongamos en un destacado lugar el control de las emociones para poder realizar más eficazmente nuestra labor, así como que se pueda introducir transversalmente en las aulas por su incidencia positiva en las motivaciones y en el rendimiento.

El centro de Miralcamp, el anfitrión, realizó la presentación de la página web Medes.

Massamagrell, a 22 de marso de 2018
VIRTUDES SÁNCHEZ

Paleolític, Neolític i Edat dels Metalls

Maquetes elaborades per alumnes de Ciències Socials de 1r d’Educació Secundària  relacionades amb la temàtica de la Prehistòria (Paleolític, Neolític i Edat dels Metalls). N’han preparat sobre:
– Hàbitats paleolítics.
– Poblats neolítics.

foc
– Escenes de caça.

elefant
– Camps de conreu i ramaderia.

sega
– Construccions en pedra. Megalítics.

stonehenge
– …

Per a l’elaboració de les maquetes han utilitzat materials reciclables i objectes que tenien a casa.

Conferència de Carlos Caurín

Al voltant de 40 persones assistiren dimecres, 14 de març del 2018, a la conferència de Carlos Caurín.

img_20180314_154521

Al llarg de les dues hores que durà la seua intervenció va parlar de mediació, de característiques dels alumnes amb problemes d’atenció, de l’actitud del professorat i dels pares, tot ben farcit d’anècdotes professionals que feren la conferència entretinguda alhora que interessant i útil.

img_20180314_172615