Exposició de fotografia a la Primavera educativa

L’IES de MASSAMAGRELL, conjuntament amb els de Meliana, Foios i Alboraia, participa en les activitats de la “Primavera Educativa” amb una exposició antològica de les fotografies guanyadores de les diferents edicions del nostre Concurs de Fotografia per a Estudiants.

1_Enric_Llacer_Primer_premi
Foto: Enric Llàcer

Els assistents podran contemplar un poc més de 50 fotografies seleccionades entre els milers que al llarg dels última 12 cursos, han presentat a aquest concurs els alumnes dels instituts de Secundària de l’Horta Nord .

L’exposició estarà oberta “NaTuria“, Centre Local i Europeu de Medi ambient urbà i Sostenibilitat de l’Ajuntament de València, Jardí del Túria, tram 2 (entre l’Avinguda Manuel de Falla i el Passeig de la Petxina), aula CDI, els dies 13, 14 i 15 de maig. El dia 13, l’IES de Massamagrell es farà càrrec del muntatge de l’exposició (que esperem que estiga preparada a les 16:00 hores) i de la informació als assistents fins el tancament a les 20:00 hores. Els dies 14 i 15 l’exposició estarà oberta des de les 10:00 fins les 20:00 hores. Naturia aéreo

Volem convidar-te a assistir i demanar la teua col·laboració, si tens algun rato disponible, bé per al divendres 13 per la vesprada, bé per al diumenge 15 pel matí. Si és així, per favor, posa’t en contacte amb mi.

En aquest enllaç: http://mestreacasa.gva.es/web/primaveraeducativa/programacio es pot trobar el programa complet de la “Primavera Educativa”.Plano NATURIA