XI Concurs de fotografia per a estudiants

Fins el dia 7 de febrer es poden presentar les fotografies participants a l’XI Concurs de Fotografia per a Estudiants.

La comarca de l’Horta Nord en qualsevol de les seues manifestacions (persones, costums, paisatges, arquitectura, mediambient, festes, cultura, comunicacions…) és el tema d’aquest concurs en què es lliuren premis per més de 400 €.
 

QUI POT PARTICIPAR

Tots aquells alumnes, a títol individual o col—lectius d’un màxim de tres persones, que es troben cursant estudis d’ESO, Batxillerat o Formació Professional.Bases XI concurs de fotografia per a estudiants

CARACTERÍSTIQUES

Fotografies d’una grandària mínima de 18×24 cm. i màxima de 24×30 cm. o equivalents en blanc i negre o color, muntades sobre cartolina blanca de 30×40 cm.

Al dors de les fotografies es farà constar nom, domicili, codi postal, població, correu electrònic i telèfon de l’autor o autors, així com el Centre on s’està matriculat (que s’haurà d’acreditar en cas de rebre un premi).

També al dors s’inclourà el títol de la fotografia i un breu text que indique el lloc on s’ha fet i la seua relació amb el tema del concurs.

Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies.

PRESENTACIÓ DELS TREBALLS

Les fotografies podran lliurar-se fins el 7/2/14 en la consergeria de qualsevol dels IES organitzadors.

JURAT I RESOLUCIÓ

El jurat estarà format per una persona en representació de cada IES organitzador i un professor de “Blank Paper Escuela”. Serà presidit pel director de l’IES de Massamagrell.

La resolució del concurs, que serà inapel—lable, es durà a terme en un acte públic el dia 12/2/14, a les 16 h., a l’IES de Massamagrell.

PREMIS

Primer – 200 € i diploma Segon – 120 € i diploma Tercer – 80 € i diploma Accèssit – 50 € i diploma Accèssit – 50 € i diploma Seleccionats per l’exposició – diploma

El guanyador del primer premi obtindrà també un llibre i 3 hores de tutoria personalitzada atorgats per “Blank Paper Escuela”.

Per tal de recollir els premis serà imprescindible lliurar l’arxiu en format “jpg” d’alta resolució, lliurant un CD o enviant-lo per e-mail a l’adreça fotografia@iesmassamagrell.net. No se’n concedirà més d’un premi per participant.

El lliurament del premis se celebrarà el dia 19/2/14, a les 18 hores, a l’IES “La Garrigosa” de Meliana.

EXPOSICIÓ

Les 25 millors fotografies s’exposaran de manera itinerant als IES organitzadors.

DEVOLUCIÓ DE LES FOTOGRAFIES

Les fotografies premiades quedaran en propietat dels IES organitzadors que podran fer-ne ús, citant el nom de l’autor. La resta es recolliran, a partir de novembre de 2014, en l’IES de Massamagrell.

OBSERVACIONS

Les fotografies seran tractades amb la major atenció. No obstant això, l’organització no es responsabilitza dels desperfectes o pèrdues que puguen sofrir.

Qualsevol circumstància no prevista en les presents Bases serà resolta per l’organització de manera inapel—lable. La participació en el concurs implica l’acceptació total d’aquestes Bases.

La seu de l’organització a tots els efectes serà la de l’IES de Massamagrell.

 fotosconcurs

ORGANITZEN
Institut d’Educació Secundària Massamagrell
Institut d’Educació Secundària “La Garrigosa” Meliana
Institut d’Educació Secundària “Escultor En Francesc Badia” Foios
Institut d’Educació Secundària “La Patacona” Alboraia
Institut d’Educació Secundària Tavernes Blanques
COL—LABORA
www.blankpaper.es

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *