Vídeos de l'IES de Massamagrell

Un altre blog de l'Institut d'Educació Secundària de Massamagrell

Estada hivernal a Javalambre

Els dies 21, 22 i 23 de febrer del 2016 els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de CONDUCCIÓ D’ACTIVITATS FÍSICO‐ESPORTIVES EN EL MEDI NATURAL de l’IES de Massamagrell feren una Estada hivernal a Javalambre. Entre altres pràctiques, aprengueren a caminar per la neu amb seguretat, rescatar una persona sepultada i construir un iglú. El programa de televisió “Aragón en abierto” va fer una entrevista a professores i professors i a diversos alumnes, i la va emetre el dia 26 de febrer. Al següent vídeo apareix la notícia.

El programa es pot veure també a la web de la televisió aragonesa.

dj., març 3 2016 » General » No Comments

Exhibició dels bombers. Rescat d’un conductor atrapat a un cotxe

dt., gener 7 2014 » activitats » No Comments

Som el futur


LipDub realitzat a l’IES de Massamagrell el dia 4 d’abril del 2012. 


Sota la direcció de la professora Carmen López, ha estat organitzat per l’alumnat de l’assignatura de Jocs i Activitats Físiques de Recreació i Animació del Cicle Superior d’Organització d’Activitats Físiques Esportives.

dj., abril 26 2012 » cicles formatius, educació, educació física, ies, iesmassamagrell, institut, l'últim combat, la flama, lipdub, llima, massamagrell, obrint pas, secundària, valencià llengua i imatge, vli » No Comments

Animació


Una animació ben simple; un martell i una tatxa. Fet pels alumnes de Valencià, llengua i imatge. Han combinat stop-motion i transparència amb un element pintat i l’altre retallat.

dj., març 10 2011 » activitats, animació, animation, animation short, stop-motion » No Comments

El monstre del fem

dj., novembre 11 2010 » activitats, alumnes » No Comments

L’Institut a CANAL 9

Notícia apareguda a Canal 9 el dia 6 de juny del 2010, amb informació sobre l’Institut d’Educació Secundària de Massamagrell.

dg., juny 6 2010 » canal 9, educació, ies, institut, massamagrell, secundària » No Comments

INTEGRA 2009-2010

Activitats extraescolars i pràctiques dels tallers dels alumnes del programa INTEGRA de l’IES de Massamagrell.

dc., abril 28 2010 » ies, institut, integra, massamagrell, programes educatius, taller » No Comments

Ecoauditoria

Ací us mostrem uns documentals sobre el projecte d’ecoauditoria, que ha rebut el 2n premi del concurs convocat per Caja Madrid, i de l’aula verda que s’han desenvolupat a l’IES de Massamagrell sobre aquest curs. Podeu veure un parell de vídeos, corresponents als diferents muntatges que han fet els alumnes.

El primer vídeo…

..i el segon.

ds., maig 30 2009 » alumnes, aula verda, documental, ecoauditoria, institut, llengua i imatge, massamagrell, secundària, valencià » No Comments

Falla reciclada

Els alumnes de Comunicació audiovisual, dirigits per la professora Mª Josep Chisvert, han preparat un reportatge sobre la falla d’enguany.

Construïda sota la supervisió del professor Emilio Duato pels alumnes del PACG, ha estat feta íntegrament amb materials reciclats.

dl., maig 11 2009 » alumnes, comunicació audiovisual, falles, institut, massamagrell, pacg, secundària » No Comments

Programa INTEGRA

El dia 3 de febrer del 2009 Canal 9 inclogué una notícia sobre la violència escolar en el seu informatiu del migdia, en la qual apareix un grup d’alumnes de l’Institut de Massamagrell que formen part del programa Integra de prevenció de l’absentisme, i el seu professor, Ferran Capilla.

Al següent vídeo es pot veure la part de la notícia en què apareixen els alumnes de l’Institut de Massamagrell mentre treballen a l’Escola Taller municipal, i la intervenció d’una de les alumnes i del professor.

dc., febrer 4 2009 » absentisme, canal 9, integra, programes educatius » No Comments